Nyt alkaa olla jo melko runsaanlaisesti noita versoja. Habiksia on nyt neljä, chilly chiliä kolme, rawitkin iti. Pitää ruveta erottelemaan noita toisistaan, vaikka ovatkin turhan pieniä siirtoon. Vaikuttaisi siltä, etteivät rupea kasvamaan isommiksi, jos samassa ruukussa on useampia versoja viemässä ravinteita. Tomaatit jo erotin toisistaan, siirretty taimi on ihan ok.

Tilanne siis 13.7.2009 klo 22:08: versoja ja itäviä siemeniä on yhteensä viisitoista.

1, Habañero x 4
2. Chilly Chili x 3
3. Chinese Five Color x 2
4. Red Cayanne x 2
5. Rawit x 1
6. Bird's Eye Baby x 1
7. Tomaatti x 2

1. Versojen pituudet vaihtelevat 2-3,5 cm välillä. Pienehköjä. Siemenistä itänyt arviolta 4/5, viides kylvettiin vajaa viikko sitten ennen kuin ensimmäinen habis oli kylvetty. Muihin astioihin siirretään kasvamaan kaikki muut paitsi keskimmäinen. Yksi versoista samanpituinen kuin eilen itänyt, vaikka ikäeroa on useita päiviä.

2. Vanhin verso 3,5 cm. Aivan sen vieressä kasvaa toinen verso, joka tulee siirtää omaan ruukkuunsa heti kun pituutta on tarpeeksi. Purkin kolmas verso on vielä lenkillä mullassa. Arviolta 3/4 itänyt.

3. Kaksi vahvan oloista tainta. Kummankin pituus noin 5-6 cm. Siirrän lähempänä reunaa olevan omaan purkkiinsa luultavasti tänään. N. 2/2 itänyt.

4. Pituudet 4-4,5 cm. Kaksi elinvoimaisen oloista tainta. Kasvatan vielä hetken ja siirrän sitten pienemmn omaan astiaansa. 2/2-3 itänyt.

5. Yksi taipunut lenkiltään nousemassa oleva verso. Vaihdan sen sijoituspaikan lähemmäksi valoa. 1/4 itänyt.

6. Pitkän ja hontelon oloinen taimi, 4,5 cm. Pienet lehdet. Itäessään kellersi, mutta valoon siirryttyään on vihertynyt uudelleen. 1/1 itänyt.

7. 5 cm ja 3 cm pitkät taimet. Pitempi jo kasvattaa kolmatta ja neljättä lehteään. Lyhyemmässä kokoon nähden suurehkot lehdet, muuten hiukan pienen oloinen. Selvisi kuitenkin siirrosta. 2/2 itänyt.

Itämättä: Lemon Drop, Tabasco, ruohosipuli, sinipellava ja kaktus.